Raper Soulja Boy še ni obupal in bo izdal povsem novo konzolo

Raper Soulja Boy je do svetovne slave prišel s komadom Crank That, ki pa je izšel davnega leta 2007. Če ne veste koliko časa je to nazaj, potem vedite, da v videospotu gledajo posnetke na tisti stari obliki YouTuba ter uporabljajo preklopne mobilnike.

Čeprav morda Soulja Boy ni več tako popularen na glasbenih odrih, mu ambicij drugje ne manjka. Leta 2018 je namreč želel stopiti v igričarstvo, saj je takrat na trg poslal povsem svoji konzoli. Ja, celo dve sta bili: ena za ob televizor, ena pa je bila ročna zadeva za po poti. Že takoj pa je bilo na konzolah nekaj sumljivega, saj je obtelevizorska škatlica ponujala 800 že prednameščenih iger, prenosna konzola pa je vsebovala kar 3000 iger.

Ni trajalo dolgo, da so na površje izplavale grde podrobnosti. Soulja Boy konzola je bila namreč samo prepakiran kitajski izdelek, ki ste ga lahko brez Soulja logotipa kupili veliko ceneje, igre pa so bile strani NeoGeo naslovi, ki jih je poganjal emulator. Prodaja je bila v riti in Soulja Boy je zadevo nehal tržiti samo mesec po izidu.

A obupal ni in raper je dva dni nazaj preko Twitterja najavil novo konzolo. Ta tokrat močno spominja na Xbox One in vsebuje kontrolne ploščke, ki so očitno nekakšna verzija DualShock 2 kontrolerjev. Obstaja tudi uradni Instagram profil, ki vsebuje dve sliki in en posnetek. Zanimivo je, da na vseh slikah vidimo zasedena USB vhoda, tako da še ni jasno, ali bodo igralni ploščki sploh brezžični.

O datumu izida in specifikacijah ni znanega še ničesar.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime