Serija Mythic Quest dobiva maja 2. sezono

Dobro leto nazaj se je na Applovem pretočnem servisu pojavila prva epizoda nove serije Mythic Quest, ki nas je precej presenetila. Končno smo namreč dobili televizijski izdelek, ki je bil namenjen specifično igralcem. Prva sezona je imela nekaj dobrih idej, a tudi nekaj mimosunkov. Spremljali smo potovanje bizarnega kreativnega direktorja Iana Grimma, ki je prišel do svetovne slave preko svoje MMO igre Mythic Quest, to pa je nato nameraval razširiti preko dodatka Raven’s Banquet, seveda pa se je ob tem srečal s kupom ovir, pri katerih mu je pomagala peščica zabavnih stranskih likov.

Apple je pred kratkim prikazal dražilnik za 2. sezono in kot lahko vidimo, so se zadeve malce spremenile. Razvojna ekipa se je po karanteni vrnila v pisarne, na čelu studia pa si Grimm svojo ustvarjalno žilico sedaj deli s Poppy Li. Dvojec želi Mythic Quest popeljati v novo smer, a zatakne se že takoj na začetku, saj se vodilna ne moreta niti domeniti, ali se bo nov dodatek odvijal na zemlji ali vodi.

Vračajo se tudi drugi liki, vsak od njih pa bo imel svoje težave. Upamo, da bodo vsi zapleti prinesli nekaj dobre komedije in da bomo videli kaj več dejanskih iger. Prva sezona je sicer imela nekaj igralnih izsečkov iz Ubisoftovih naslovov, a ti niso imeli ravno stika z realnimi MMO igrami tipa Mythic Quest.

2. sezona bo na voljo ekskluzivno na Applovem pretočnem servisu, čaka pa nas 10. epizod, ki jih bomo lahko gledali od 7. maja dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime