Simpsonovi zamenjali belopoltega igralca, ki je posodil glasilke Dr. Hibbertu

Hollywood pravi, da po novem ni prav, da belopolti zvočni igralci posojajo svoje glasilke temnopoltim karakterjem. Eden vidnejših takšnih situacij se je zgodila v risani seriji Simpsonovi, saj je zaradi pritiskov javnosti igralec Hank Azaria prenehal dajati glas simpatičnemu Indijcu Apuju.

Hank je svoj glas posodil večim likom in nato se je odločil umakniti svoje glasilke iz temnopoltega Carl Carlsona, njegovemu zgledu pa so nato začeli slediti tudi ostali. V risani seriji Family Guy je enako odpoved dal igralec Mike Henry, ki je že od začetka serija upodabljal lik Clevelanda Browna, enaka potezo pa je naredila belopolta igralka Jenny Slate, ki je v Netflixovi seriji Big Mouth posodila glasilke temnopolti Židinji Missy.

Pri Simpsonovih pa se bo zgodila še ena sprememba, saj glas temnopoltega lika Dr. Hibberta ne bo več nikoli enak. Igralec Harry Shearer, ki pri Simpsonovih igra več likov in to počne že 30 let, se bo od Hibberta poslovil, njegovo vlogo pa bo nasledil igralec Kevin Michael Richardson. Menjava igralcev se bo zgodila 28. februarja, epizoda Diary Queen pa bo zadnja, ki bo vsebovala stari glas Hibberta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime