Watch Dogs Legion marca končno dobiva svoj večigralski del

Igra Watch Dogs Legion je imela kar nekaj problemov in eden večjih je bilo dejstvo, da je večigralski del preprosto manjkal. Če ste igrali prejšnja dva dela Watch Dogs serije potem veste, kako velik minus je to bil pri podelitvi končne ocene.

Ubisoft je decembra izjavil, da večigralstvo preprosto ni bilo pripravljeno zato je izid prestavil na marec. S tem ni seveda nič narobe, saj ob izidu raje dobimo funkcionalno robo, kot pa nekaj, kar bi potrebovalo ogromno naknadnih popravkov. A po drugi strani je cena igre še vedno 60 €, kar pomeni, da kupec ob nakupu opravičeno tudi pričakuje cel izdelek.

Večigralstvo zdaj končno prihaja in založnik je izdal tudi uraden datum izida: 9. marec. Med igranjem kampanje boste lahko na pomoč poklicali še tri prijatelje in se skupaj podali skozi misije. Čakajo vas unikatne sodelovalne naloge in prav posebne akcije Leader of the Pack, ki so težke misije, te pa potrebujejo predhodno načrtovanje in dobro koordinacijo med igralci. Na voljo bo tudi PvP način Spiderbot Arena v katerem se bomo pretepali z mehaničnimi pajki.

Tisti, ki si lastite sezonsko prepustnico, boste na isti datum dobili dve novi enoigralski nalogi Guardian Protocol in Not in Our Name, večigralska posodobitev pa bo brezplačna za vse.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime