Profesionalno Call of Duty igralko umoril njen moški soigralec

Iz Brazilije prihaja tragična novica o nagnusnem umoru komaj 19-letne profesionalne Call of Duty Mobile igralke, ki jo je v past zvabil en drug igralec in ji z nožem vzel življenje.

Igralka Ingrid Oliveira “Sol” Bueno da Silva, ki je igrala za ešportno ekipo Jaguares Esports, se je preko interneta spoznala s še enim Call of Duty igralcem Guilhermom Alvesom “Flashlight” Costatom, ki je igral za ekipo FBI Esports, par pa se je preko pogovora domenil, da se sreča tudi v živo. Sol je nato obiskala Flashligta na njegovem domu v São Paulu, tam pa naj bi jo on večkrat zabodel z nožem.

Flashlight naj bi umor načrtoval več tednov, svoje nagnusno dejanje pa naj bi tudi posnel in slike ter posnetke delil z drugimi preko aplikacije WhatsApp. Video svojega dejanja je nato poslal eni profesorici in noter zapisal, da bo temu sledilo še več napadov. Brazilska spletna stran PortaldoTacarias na svoji strani drži posnetek nagnusnega dejanja, a pozor: ko zadevo enkrat vidiš, je ne pozabiš zlahka.

Umor igralke naj bi bila posledica porasta umora ženk v celi Južni Ameriki. Leta 2018 je raziskava pokazala, da so v Braziliji vsak dan bile ubite 4 ženske, kar je v enem letu naneslo 4519 ženskih smrtnih žrtev.

Flashlight je bil že aretiran, ob aretaciji pa je izjavil, da ni nor in da jo je načrtno ubil, svojega dejanja pa očitno sploh ne obžaluje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime