Sodelovalna igra It Takes Two dobila nov igralni napovednik

Razvijalec Hazelight ima na čelu izjemno karizmatično vodjo Josepha Faresa, ki je morda res malce preveč glasen pri promociji svojih iger, a pri njemu res vidiš strast do izdelkov, ki jih ustvarja.

Joseph je skoraj počil na odru, ko je napovedal prejšnjo igro A Way Out, igralci pa smo kasneje spoznali, da je igra zanimiva, a kakšnih presežkov notri ne boste našli. A razvijalcu Hazelight je treba čestitati na pogumu, saj je A Way Out moč preigrati samo v navezi s še enim igralcem, umetne pameti pa ni.

Enako se bo zgodilo pri njihovi prihajajoči igri It Takes Two, ki v glavni vlogi postavi očeta in mati, dvojec pa si je neprestano v laseh. Zato ju njuna hčerka pomanjša in pošlje skozi serijo avantur, kar naj bi ju na koncu zbližalo. Vmes se pojavi še neka ljubezenska knjiga, ki paru daje nasvete za obnovitev njunega zakona.

Treba je reči, da A Way Out že od začetka izgleda močno bolj zabaven kot pa A Way Out. Fantazijsko okolje je dalo razvijalcem možnost, da dajo svoji domišljiji prosto pot. Tako nas čakajo unikatni izzivi, ki jih bomo lahko opravili samo sodelovalno in It Takes Two je res videti kot naslov, ki ne bi mogel delovati v nobenem drugem formatu.

Joseph tako verjame v igro, daje v izjavi zaprisegel, da bo vsakemu, ki mu igra ni všeč, plačal 1000 $. Ali bodo njegove trditve o zabavnosti držale, bomo izvedeli 26. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime