Čudovita igra Kena: Bridge of Spirits dobila datum izida in nov napovednik

Ko je razvijalec Ember Labs lani junija predstavil svojo igro Kena: Bridge of Spirits me je zadeva takoj spomnila na nekakšno mešanico med Fabel in Zelda igrami in je včerajšnji novi napovednik na Sonyjevi konferenci State of Play vnovič potrdil.

Zgodba pravi, da bomo igrali mlado žensko, ki se odpravi iskati zapuščen oltar. Tega nato odkrije v eni vasici, a na svojo grozo spozna, da je oltar prerasla neka zlobna stvar z imenom The Rot. Ne ostane ji drugega, kot pa da se poda globoko v gozd, tam reši ujete duhove in zopet obnovi deželo na prejšnje stanje. Seveda bo ob tem naletela na kup sovražnih bitij, tako da nas čaka veliko pretepanja, čaranja in proženja posebnih sposobnosti, vse to pa bo zavito v naravnost čudovito grafično tuniko.

Kena je bila res najavljena na PlayStation konferenci, a igra bo prišla tudi na PC preko Epic Games trgovine. Žal se razvijalec ubada s težavami glede koronavirusa, saj bi igra morala iziti že lani, a je septembra bila prestavljena na enkrat v 2021. Včerajšnji novi napovednik je končno razodel bolj točen datum izida, ki se bo zgodil 24. avgusta.

Za prednaročilo se obrnite na Epic Games trgovino, dobra novica pa je tudi nižja cena 39,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime