Subnautica: Below Zero po dveh letih prihaja iz Zgodnjega dostopa

Subnautica iz leta 2018 je bila nepričakovani hit. Očitno je med igralci veliko navdušencev nad morskimi globinami, ki imajo med svojim igranjem radi tudi nekaj preživetvenih mehanik in Subnauctica je obkljukala vse prave stvari.

Razvijalec Unknown Worlds se je tako hitro spravil delati nadaljevanje Below Zero, to pa je, tako kot predhodnik, svojo razvojno pot začela v načinu Zgodnjega dostopa. V njem zdaj prebiva že dve leti in igralci so s prikazanim zadovoljni, saj igra drži zelo pozitivno oceno na Steamu. Razvijalec se je odzval na želje glede sprememb igralnih mehanik, ki jih je zahtevala njihova baza oboževalcev in razvoj se je lepo premikal naprej.

Zgodba bo direktno nadaljevanje predhodnika, gledali pa bomo dogodke, ki so se zgodili eno leto po zaključku prve igre. Tudi tokrat bomo raziskovali globine morja planeta 4546B, le da bo tokrat temperatura pod vodo močno nižja.

Razvoj je napredoval do te mere, da se je razvijalec odločil uradno napovedati datum izida verzije 1.0. Ta se bo zgodil 14. maja, igro pa bo moč prevzeti na Steamu in Epic Games trgovini.

subnautica
Ta začetni zaslon smo videli v Zgodnjem dostopu in se še vedno ni spremenil.

Mimogrede, pred kratkim sem se spravil preigravati originalno igro in moram zapisati, da ima zadeva enega bolj nagnusnih začetnih menijev, ki ob prvem stiku dajo občutek, da gledaš neko poceni F2P zadevo in ne naslova, ki je igralce očaral leta 2018.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime