Tiger King naj bi kmalu dobil novo sezono

Slabo leto nazaj se je na pretočni platformi Netflix pojavila dokumentarna serija Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, ki je glede gledanosti rušila rekorde. Ljudje so z zanimanjem in grozo spremljali avanture ekscentričnega Joe Exotica, ki je preko okoriščanja z nič krivimi tigri pošteno zaslužil ter na koncu dobil zasluženo kazen.

Seveda bi bilo logično, da bi Netflix po nenormalnem uspehu hitro začel delati novo sezono, a nekako vprašanje ostaja, o čem bi ta sploh govorila, saj je prva sezono “zgodbo” zaključila. Vendar pa se očitno na njej vendarle dela, na to pa je namignil John Reike, ki je bil v prvi sezoni eden redkih normalnih ljudi, ki jim ni bilo vseeno za čudovite tigre.

Reike je preko platforme Cameo nagovoril enega oboževalca, zraven pa se je tudi zahvalil vsem gledalcem Tiger Kinga ter zraven dodal, da se bo kmalu pojavila še ena sezona. Zase upa, da bo v njej zopet dobro izpadel ampak da bo novo sezono videl šele takrat, ko bo na voljo za vse. Enako je namignil James Garretson, ki je v prvi sezoni prav tako igral eno vidnejši vlog in v Cameo video je povedal, da lahko oboževalci pričakujemo nekaj marca ali pa aprila.

Če se bo nova sezona res zgodila v njej skoraj zagotovo ne bomo videli Carole Baskin. Ta je po izidu dokumentarca povedala, da se počuti izdano in da z ustvarjalci noče imeti več stika. Med dokumentarcem lahko najdemo poštene namige, da naj bi leta 1997 Carole ubila svojega moža, njegovega trupla pa niso nikoli našli.

Tiger King je spočel tudi druge projekte. Amazon dela na novi seriji, v kateri bo vlogo Exotica prevzel Nicholas Cage, NBC pa dela na novi seriji Over My Dead Body, ki bo sledila življenju Carole Baskin.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness vas za ogled čaka na Netflixu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime