Na splet je ušel nov napovednik za težko pričakovano igro Elden Ring

Igra Elden Ring izpod razvijalca FromSoftware, znan po svojih franšizah Dark Souls, Bloodborne in Sekiro, je bila uradno napovedana leta 2019, od takrat pa igralci nismo dobili nobenih novih informacij. Elden Ring je zamudil vse večje konference lanskega leta, zato so igralci dobivati ideje, da je bil tisti prvi dražilnik samo privid in da igra zares sploh ne obstaja.

Včeraj pa je po spletu nenadoma zaokrožil povsem nov napovednik, ki končno prikaže celo nekaj igranja. Posnetek je sicer katastrofalne kvalitete in res morate naprezati oči, da lahko iz videa kaj razberete. A posnetek je povsem legitimen, saj ga je potrdil tudi dobro znani novinar Jason Schreier in je dobra tolažba za vse tiste, ki ste potrpežljivo čakali na nove informacije.

Napovednik pokaže marsikaj zanimivega. Elden Ring bo vseboval zmaje in unikatno zamišljene nasprotnike, čaka nas ježa konjev in očitno bomo lahko igrali ninjo in na skrivaj opravili z nasprotniki. Zanimivo je tudi to, da je v napovedniku zapisano besedilo, da je to povsem nova RPG franšiza, kar namiguje na to, da bo Elden Ring prejel več delov.

Seveda ostaja vprašanje, kdaj bomo dobili uradno predstavitev in več informacij. Pozorne oči igralcev so nedavno opazile, da je založnik Bandai Namco, ki bo tudi izdal Elden Ring, pred kratkim registriral znamko Bandai Namco Next, kar je neverjetneje digitalna konferenca, na kateri bo pokazal svoje prihajajoče projekte in tam bomo tudi zagotovo videli Elden Ring.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime