Prihaja nova Aliens igra Aliens: Fireteam, ki bo močno spominjala na Left 4 Dead

Aliens franšiza je imela v igričarskih vodah dejansko več sreče kot pa v filmskih. Igralci smo se v preteklosti lahko zabavali v zabavnih in atmosferičnih igrah Aliens vs. Predator, močno pa nas je navdušil razvijalec Creative Assembly s svojo igro Alien: Isolation.

A vse ni bilo idealno, saj se vsi oboževalci franšize spomnimo nesrečne igre Aliens: Colonial Marines, ki je nekaterim franšizo tako zameril, da ne zaupajo nobenemu razvijalcu več. Njihovo mnenje bo zdaj poskušal spremeniti Cold Iron Studios, ki je včeraj najavil delo na povsem novem projektu Aliens: Fireteam.

Gre za sodelovalno večigralsko streljačino v katero bomo lahko vpoklicali še tri igralce. Dogodki se bodo odvijali 23 let let po filmih, ko se ljudje že zavedajo, da jih v temnih kotih čakajo zlobni vesoljci. Z ekipo drugih vojakov se odpravimo v Weyland-Yutani kolonijo, tam pa nas čaka zajetna količina streljanja in pobijanja napadalnih stvorov z dvojimi usti.

Čakajo na štiri različne kampanje in pet igralnih razredov, na razpolago pa bomo imeli tudi cel kup orožij, kot sta denimo plamenometalec in ikonična Pulse brzostrelka. Vse skupaj se sliši kot nekakšen odvrtek igre Left 4 Dead in to niti ni tako hudo narobe, saj je pobijanje vesoljcev v ekipi vedno zabavno.

Aliens: Fireteam že ima svojo Steam stran, igra pa prihaja enkrat poleti 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime