Sony podarja igro Ratchet & Clank – čaka nas tudi nekaj mesecev brezplačnega gledanja animejev

Sony je aprila lani zagnal gibanje Play at Home, saj smo bili zaradi strahu glede koronavirusa v si prisiljeni v čepenje doma in ostalo nam ni drugega, kot pa da še desetič prebelimo stanovanje in odigramo kakšno igro. Založnik se je takrat odločil, da vsem igralcem podeli povsem brezplačno kopijo trilogije Uncharted: The Nathan Drake Collection ter naslov Journey, odprl pa je tudi denarnico in indie razvijalcem poklonil 10 milijonov dolarjev.

Minilo je skoraj eno leto in… No, situacija se ni ravno bistveno spremenila, kajne? Čeprav cepiva imamo, tega trenutno ni dovolj za vse, poleg tega pa svetu grozijo južnoafriški, nigerijski in šentjernejski sevi koronavirusa, tako da moramo še naprej čepeti doma.

Sony se je zato odločil ponoviti Play at Home dogodek in tokrat vsem igralcem častijo odlični Ratchet & Clank. Ta je sicer že bil brezplačen za vse naročnike servisa PlayStation Plus, sedaj pa je na voljo prav za vse. Igro si aktivirajte na naslednji povezavi in že lahko začnete z igranjem.

Ponudba je na voljo vse do 31. marca, Sony pa pravi, da nas v tem mesecu čakajo še dodatna presenečenja. Njihov servis za pretočno predvajanje animejev Funimation oz. Wakanim naj bi za nekaj časa ponujal brezplačni dostop do svoje vsebine – drobni tisk na uradni strani pravi 90 dni zastonjskega gledanja. Podrobnosti glede tega so trenutno še malce nejasne, a bolj podrobno najavo naj bi dobili 25. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime