Valheim v samo enem mesecu prodal 5 milijonov kopij

Nov teden, nov mejnik za vikinško igro Valheim. Ta je v stanju Zgodnjega dostopa na svet prilezla kakšne štiri tedne nazaj in praktično takoj postala ena najbolj obleganih iger na Steamu. Igralci so bili naravnost navdušeni nad to preživetveno igro, ki pa se upa v tem utrujenem žanru inovirati in ponuditi svežo igralno izkušnjo.

Skladno s tem so začeli padati rekordi in igra je praktično vsak teden prodala milijon izvodov. Zdaj, po enem mesecu, se je zgodil nov mejnik, saj je razvijalec Iron Gate ponosno sporočil, da je Valheim do sedaj zagnalo že 5 milijonov Vikingov.

Tokrat so svojo objavo pospremili z nekaj zanimivi statistikami. Vsi ti igralci so skupno zapravili ob igranju 15.000 let življenja, igra pa je postala popularna tudi na Twitchu in tam nabrala 35 milijonov ur ogledov. Poleg tega Valheim na Steamu nosi oceno “Overwhelmingly Positive”, kar ga postavi na 39. mesto najbolje ocenjenih iger.

Impresivno, še posebej za naslov, ki je še vedno v Zgodnjem dostopu in ima za sabo razvojno ekipo, sestavljeno iz vsega petih članov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime