Diablo 2: Resurrected bo omogočal prenos shranjenih položajev iz originalne igre

Ne vem za vas, ampak osebno me že kar prsti srbijo v pričakovanje predelave Diablo 2: Resurrected. Originalni Diablo 2 mi je namreč ponudil cel kup zabavnih igralnih ur, njegove vmesne sekvence pa so dolga leta nazaj pokazale talent Blizzardovih oblikovalcev filmskih vložkov.

Razvijalec Blizzard v javnost počasi spušča nove informacije glede projekta in v nedavnem intervjuju za spletno stran IGN smo dobili ena sila zanimivo lastnost prihajajočega projekta. Če ste namreč vse do sedaj na kakšnem zaprašenem trdem disku ali pa CD-ju hranili stare shranjene položaje originalne igre, boste te lahko brez problema vnesli v Diablo 2: Resurrected. Seveda je treba tukaj imeti na umu, da bo to veljalo samo za shranjene položaje, ki niso bili spočeti s kakšno modifikacijo, saj lahko v tem primeru hitro nastanejo težave z združljivostjo.

A če imate deviško čistega shranjenega Barabara, potem boste tega lahko prenesli v novo verzijo ter uživali v njegovi nadgrajeni grafični podobi ter bolje podprti spletni večigralnosti. Blizzard se je očitno od svojega debakla s predelavo Warcraft 3: Reforged naučil marsikaj, zato bo tale predelava ponujala zgolj grafično nadgradnjo, same igralne osnove pa bodo ostale enake kot v originalu. Tako bodo vsi recepti v Horadric Cube ostali nespremenjeni, igralci pa boste lahko kadarkoli preklopili med staro in novo grafično podobo.

Datum izida je še vedno neznanka, prijave na alfa verzijo pa ostajajo odprte.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime