Tisoče World of Warcraft Classic igralcev je včeraj začelo sveže življenje na enem strežniku

World of Warcraft Classic je leta 2019 igralcem ponudil igranje osnovne igre, brez kakršnihkoli dodatkov. Igralci so lahko izkusili tisto magijo, ki so jo vsi začutili ob originalnem zagonu igre leta 2004 in za to priložnost se je v poljane Azerotha vrnilo veliko nostalgičnih igralcev.

Kakor pa je bila zadeva na začetku zabavna, so igralci čez čas nabrali maksimalne stopnje in najboljša orožja, strežniki so začeli izgubljati igralce in pojavili so se nadležni boti.

Spletna stran Eurogamer zdaj poroča o herojskem podvigu peščice igralcev, ki so si nadeli ime The Fresh Crusade, zadali pa so si enostaven cilj: podoživeti tisti magični začetek. Gibanje je hitro začelo pridobivati na popularnosti in če so na začetku imeli nekaj več kot 1000 članov, je skupnost včeraj narasla na 10k igralcev.

The Fresh Crusade je nato zbral evropski strežnik Dragonfang, ki je bil eden tistih z najnižjo bazo igralcev in skupnost je množično uletela na strežnik in spočela povsem nove karakterje. Število igralcev je bilo dovolj veliko, da se je v začetnih območjih zgodil pravi kaos. Iz Discorda naj bi na strežnik naenkrat prišlo okoli 3000 igralcev, ti pa so takoj na začetku ustvarili 30 cehov. Nato so se začele borbe za stopnjevanje likov, saj je bilo igralcev toliko, da preprosto nisi mogel pobiti zveri, ki si jih potreboval za napredovanje nalog.

A hitro se je tudi pokazalo, da je WoW skupnost v teh začetnih časih nekaj posebnega. Ustvarile so se vrste in igralci so pridno čakali, brez metra in pol razdalje, da je bil njihov čas za ubitje kakšne večje zverine.

world of warcraft

Seveda brez težav ni šlo. Nekateri igralci so poskušali uganiti, na katerem strežniku bo pristal Dragonfang, zato so tam poskušali predhodno stopnjevati svoje junake, saj so s tem potem želeli ponagajati gibanju. Seveda je bilo zraven prisotnega tudi nekaj toksičnega obnašanja, ki je za MMO-je standard.

Vendar je bil končni cilj izpolnjen in sveža igralna izkušnja se je začela in se namerava nadaljevati, ko izide napovedana razširitev The Burning Crusade. Če bi se tudi sami želeli vključiti v igranje, potem obiščite uradni Discord kanal.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime