Modifikacija GTA Underground združi mape iz iger GTA 3, Vice Cityja, San Andreasa, Manhunta in Bullyja

Modifikacija GTA Underground je eden tistih modov, ki bi jih mladi jaz z užitkom preigraval takrat, ko je izšel San Andreas. Igra namreč združi ogromne mape vseh največjih projektov razvijalca Rockstar in igralcu ponudi prehajanje med njimi, tako da lahko izvajate pokol brez mej.

Zdaj lahko v enem naslovu obiščete pokrajine iz iger GTA 3, Vice Cityja, San Andreasa, Manhunta, Manhunta 2 in Bullyja. To je veliko hektarjev prostega raziskovanja, dobra novica pa je, da za igranje potrebujete samo nameščeno kopijo igre GTA: San Andreas. Čaka vas veliko orožij in avtomobilov in zdaj se boste lahko končno z raketnim nahrbtnikom spravili tudi čez mapo Vice Cityja.

Seveda se je treba zavedati, da tu obstajajo omejitve. Enoigralske kampanje iz vseh teh kampanj manjkajo, tako da neke zgodbe ne boste izkusili. A promet je delujoč, prav tako se po mapah sprehajajo NPC-ji, ki samo čakajo, da jih povozite z avtom. Avtorju je celo uspelo vpeljati večigralstvo, tako da se lahko v ustvarjanje čistega kaosa podate skupaj s prijateljem.

Več informacij glede moda lahko najdete na uradni strani, prenos pa lahko opravite na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime