Očitno nas čaka ponovna izdaja trilogije iger Tomb Raider

Tisti, ki skrbi za objave iger na Microsoftovi trgovini ne opravlja svojega dela ravno dobro, saj se je že večkrat zgodilo, da je trgovina predhodno izdala najave iger, še preden jih je odobril založnik.

Tako je bilo tudi včeraj, ko so nekateri igralci presenečeno naleteli na nov vnos, ki se je tikal Tomb Raider iger. Žal ne gre za povsem novo igro, saj je Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy samo en ogromen paket, ki vsebuje tri zadnje izdane igre, v katerih smo spremljali avanture mlade Lare Croft: Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration in Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition.

tomb raider

Založnik je trilogijo že pobrisal iz zgodovine, a nekateri so pred tem uspeli ujeti slike. Ni videti, da bodo igre dobile kakšno dodatno predelavo ali optimizacijo, so pa nekateri opazili zapis, da bodo igre podpirale HDR in ločljivost 4K. Poleg tega bo to ultimativna Tomb Raider izkušnja, saj bodo paketi vsebovali vse do sedaj izdane DLC-je.

Tomb Raider franšiza letos praznuje svojo 25-letnico in založnik Square Enix obljublja nekaj presenečenj. Vemo, da bo Netflix izdal animirano serijo, obletnica praznovanja pa je zagnala tudi novo stran, kjer boste oboževalci Croftove našli marsikakšno zanimivost. Držimo fige, da dobimo tudi namig glede povsem nove igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime