Pobegli zapornik se je uspešno skrival več mesecev, a se je nato odpravil kupiti novo Call of Duty igro

Trenutne karantenske razmere so po svetu tako dolgočasne, da pritiskov domovanja ne zdržijo niti tisti, ki so si iz bivanja med štiri stenami ustvarili cele kariere.

Eden takšnih sliši na ime Clint Butler in možakar je bil zaradi ropov in nošnje orožja obsojen na 17 let zapora. Lani novembra je zbežal iz Spring Hill zapora in se uspešno skrival pred oblastmi več mesecev. Vendar pa njegova svoboda ni bila ravno prava, saj v Združenem kraljestvu velja odlok v karanteni in Clintu je bilo ždenja doma dovolj.

S prijateljem se je nato odpravil na ulice Birminghama, saj je želel kupiti igro Call of Duty: Black Ops Cold War, ki bi vsaj malce pregnala dolgočasne dneve. A na njegovo nesrečo je naletel na dva policista, ki se jima je želel seveda izogniti. Policista sta postala sumničava in preden bi lahko pobrala od njega podatke, je Clint sprožil brco proti policistu, a mu je spodrsnilo in padel je na tla. Policista sta ga nato hitro vklenila in odpeljala nazaj za rešetke.

Clint si je sedaj svoji kazni zaradi pobega iz zapora dodal še dodatnih 13 mesecev bivanja za rešetkami, napad na policista pa je vsemu skupaj dodal še 6 mesecev kazni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime