Watch Dogs: Legion večigralski način zopet prestavljen

Watch Dogs: Legion nas konec oktobra lani ni preveč navdušil. Ni šlo ravno za slabo igro, a boleče je bilo očitno, da Ubisoft ni točno vedel, kaj naj bi sploh igra bila, kar je za posledico pustilo mlačno enoigralsko izkušnjo.

Nato pa nas je pričakala še groba novica, da večigralski dela ob izidu preprosto ne bo bilo in da je ta prestavljen za nekaj mesecev. Razvojna ekipa je na tem delu pridno delala in izid je bil sprva napovedan za jutri, 9. marca. Žal pa ta datum ne drži več, saj se je Ubisoft odločil izid zamakniti.

Razvijalec je namreč naletel na večjega hrošča, ki povzroča rušitev igre in čaka jih nekaj krpanja kode, ki pa bo zahtevalo nekaj dodatnih dni razvojnega časa. Izid je bil zato prestavljen na 23. marec, a ta velja samo za konzoli PlayStation in Xbox, medtem ko je PC različica naletela na dodatne zaplete. Med razvojem so naleteli na hrošča, ki ruši igro na določenih grafičnih karticah. Na popravku se dela, a žal ne vedo, koliko časa bo potrebnega za popolno sterilizacijo. PC verzija tako za zdaj ostaja brez datuma izida in ta naj bi bil sporočen naknadno.

Kar je škoda, saj prve recenzije večigralskega načina pravijo, da je ta precej zabaven, saj ponuja veliko ur trapaste zabave. Koordinirano načrtovanje ropov je s prijatelji seveda veliko bolj zabavno kot pa z umetnopametnimi liki in večigralski del zna tako celo opravičiti polno ceno naslova.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime