DOOM Eternal bo naslednji teden dobil napovednik za naslednji DLC

Igričarska industrija se je te dni tako upočasnila, da zdaj že poročamo o napovednikih za napovednik. Uradni Twitter račun igre DOOM je pred kratkim napovedal, da nas 15. marca čaka prvi dražilnik za naslednji DLC igre DOOM Eternal. Tako da smo zdaj dobili napovednik za dražilnik. Kar je v bistvu še bolj žalostno.

The Ancient Gods – Part Two bo drugi dodatek Eternala in če gre soditi po prvem, nas zopet čaka pohitrena brutalna akcija, ki nam ne bo dala dihati. The Ancient Gods – Part One je namreč igralce presenetil s svojo brutalno težavnostjo, ki se je na nekaterih mestih dejansko zdela že pretirana in razvijalec id Software se ne namerava upočasniti.

Najavo je pospremila tudi nova slika, ki kaže našega Doom Slayerja, ki se zoperstavi oklepljenemu Dark Lordu. Slika nekako namiguje na dokončen spopad med drobim in zlim, tako da nas morda čakajo bitke, kjer nam ne bo treba lastnoročno poklati vsega, ampak nam bo na pomoč priskočil kakšen zaveznik.

Več bomo videli 15. marca, do takrat pa vam priporočamo trening na prejšnjih kampanjah, saj novi DLC zagotovo ne bo prijazen do začetnikov in zapoznelih refleksov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime