Ninja želve bodo dobile novo, retro obarvano igro

Avanture Leonarda, Raphaela, Donatella in Michelangela nismo do sedaj spremljali samo preko stripov, risank in filmov, saj se je druščina večkrat pojavila tudi v igrah. Ninja želve so bile popularne predvsem na začetku devetdesetih, ko smo jih igrali na prastarih konzolah SNES, igranje pa je bilo sestavljeno iz sprehajanja po zaslonu in pretepanja napadajočih zlikovcev, kar je standardna formula “beat ’em up” žanra.

Založnik Dotemu je mnenja, da bi takšno igranje prijalo tudi novejši generaciji in tako so se spravili delati igro Shredder’s Revenge. Seveda bomo igrali vloge simpatičnih želvakov, naša naloga pa bo, da premagamo Shredderjev zlobni Foot Clan.

Razvijalec recepta ne namerava spreminjati in to je dobro, še posebej za tiste, ki radi kdaj zvrnete kozarec nostalgije. Še vedno bomo igranje spremljali iz stranskega pogleda in še vedno nas čaka veliko pretepanja in metanja sovražnikov v ekran. Razvijalec ima v dotičnem žanru kar nekaj izkušenj, saj so nedolgo nazaj izdali dobro sprejeti Streets of Rage 4, ki igra na podobno noto.

Zanimivo je, da bo Shredder’s Revenge ponujal sodelovalno igranje med večimi igralci in da bo vizualna podoba ostala slastno pikslasta, le da bo tokrat slika bolj ostra in bolj podrobna.

Steam stran je že postavljena, žal pa o datumu izida zaenkrat ne vemo še ničesar.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime