Prva epizoda čustvene avanture Tell Me Why zdaj na voljo brezplačno

Igre razvijalca Dontnod imam rad. No, imel sem rad njihove začetne naslove, saj so od takrat izdali kar nekaj novih zadev in sem zdaj že pošteno v zaostanku. Sem pa preigral prvo sezono Life is Strange in se imel ob igranju fajn. Life is Strange je razširil tisto formulo, ki jo je naprej vpeljal razvijalec Telltale Games v svojih Walking Dead igrah, kar pomeni veliko sprehajanja, klikanja po predmetih in poslušanja dialogov.

Dontnod je ta prijem nato razširil tudi na svoje druge igre in ena od teh se imenuje Tell Me Why. Gre za srednješolsko dramo v kateri spremljamo avanture dvojčkov Tylerja in Alyson, ki se po dolgih letih zopet združita in prisiljena sta se soočiti s svojo tragično preteklostjo. Tako kot ostale igre tega razvijalca tudi Tell Me Why nosi globoko, čustveno pripoved, ki bo prijala vsem igralcem, ki jim v njihovi zabavi največ pomeni zgodba.

Tell Me Why je sestavljen iz treh delov, prva epizoda pa je zdaj postala na Steamu povsem brezplačna za igranje. Če vam bo začetek vzbudil željo po igranju celega paketa lahko zdaj kupite preostali epizodi po znižani ceni 8,39 €, splača pa se pohiteti, saj bo popusta konec že jutri. Prva epizoda pa bo za večno znižana, tako da si za njeno igranje lahko vzamete ves potreben čas.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime