Nova South Park epizoda glede cepljenja se vrne na pot stare slave

Leta nazaj sem zapisal, da je moja omiljena serija South Park z leti zgubila na svoji komediji in postala preprosto nesmešna, s čimer sem si nakopal srd ljudstva. A za svojimi besedami stojim, priznam pa, da je South Park v zadnjih dveh sezonah napredoval in postal boljši.

South Park ni bil preklican in oboževalci pridno čakajo na že 24. sezono, ki tudi ne bo zadnja. Ustvarjalci medtem niso sedeli na rokah, ampak so spočeli že dve, po uro trajajoči posebni epizodi. Prva se je imenovala The Pandemic Special, druga pa je izšla samo nekaj dni nazaj pod imenom South ParQ Vaccination Special.

In treba je reči, da je tole ena najboljših epizod, ki jih je South Park izvrgel v zadnjih letih. Veš da bo zadeva dobra, ko je smešen že sam začetek: prebivalci South Parka se zvrstijo pred centrom za cepljenje, ki je predstavljen kot nekakšen nočni klub za tiste najbolj kul izbrance. Znotraj se slišijo basi, pred vhodom pa stoji varnostnik, ki noter spušča samo ljudi na seznamu.

Epizoda si da opravka z vsemi najbolj aktualnimi dogodki. Seveda je cepljenje v ospredju, a čas se najde tudi za Mr. Garrisona, ki sedaj ni več predsednik, za QAnon verneže, ki zaradi manjka učiteljev postanejo zasebni inštruktorji Tutornon ter za nočevanje iz slavnih, ki naj bi iz Epsteinove smeri kupovali otroke in cuzali njihovo kri, saj ta vsebuje skrivnostno sestavino Adrenochrome. Ko se odvrti zaključna špica si človek želi dodatnih delov, še posebej pa bi prav prišla kakšna nova South Park igra. Zadnja od teh je prišla leta 2017 pod imenom South Park: Phone Destroyer, ki pa jo lahko igramo samo na telefonih in je daleč od kvalitete, ki sta bili The Stick of Truth in The Fractured but Whole, ustvarjalca Matt Stone in Trey Parker pa trenutno glede nove igre nimata načrtov.

Epizodo si lahko brezplačno pogledate na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime