Prihaja Neymar v Fortnite?

Popularna igra Fortnite se pripravlja za novo sezono in ta bo hudo zanimiva. Razvijalec Epic Games bo namreč štart nove sezone pospremil z dogodkom Zero Crisis Finale, ki pa bo povsem enoigralska izkušnja, namenjena premostitvi dogodkov med različnimi sezonami, hkrati pa bo to zaključek zgodbe Agenta Jonesa, ki je v pretekli sezoni pridno skakal med različnimi dimenzijami.

Dobili naj bi odgovore na nekaj največjih vprašanj glede otoka in očitno bo pri vsemu temu neko vlogo igral popularni nogometaš Neymar. Brazilec, ki si te dni služi kruh pri francoskem klubu PSG, je nedavno na Twitterju delil uradno Fortnite objavo in tako bo zagotovo imel pri novi sezoni neke prste.

Na njegovo udeleženost namigne tudi kratki napovednik, saj lahko vidimo dres s številko 10, ki jo nosi Neymar in tudi žogo iz svetovnega prvenstva v Braziliji iz leta 2014.

Seveda je vprašanje, kaj točno bo Neymar delal v igri, sumi pa se, da bomo verjetno igralci dobili neko njegovo preobleko.

Odgovori bodo znani 16. marca, ko se končno začne 6. sezona 2. poglavja. Začetek nvoe sezone boste lahko spremljali tudi preko prenosa v živo spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime