To sredo bomo izvedeli malce več o nesrečni igri Dying Light 2

Razvijalec Techland je bil v zadnjih mesecih obtožen marsičesa. Zanesljivi viri iz ust bivših zaposlenih so zarisali dokaj neprijetno delovno okolje, kjer se ne ve, kdo pije in kdo plača. Kot posledica tega je njihova igra Dying Light 2, sprva napovedana leta 2018, po teh letih praktično popolnoma izginila iz interneta.

Špil bi moral iziti spomladi 2020, a je bil nato izid prestavljen na neznani datum. Zdaj je minilo že eno leto, o igri pa še vedno ni ničesar novega. Veliko virov pravi, da se je igra ujela v razvojni pekel in cinični igralci, vsega hudega vajeni, so samo čakali na uraden preklic nadaljevanja precej zabavnega zombijaškega prvenca.

Techland se je zdaj končno zbudil in na Twitterju so zapisali, da bomo v sredo, 18. marca, končno dobili posodobitev glede razvoja. Objavo je pospremil kratek dražilnik Volatile zombija, oboževalce pa so tudi povabili, naj se za posodobitve udeležijo njihovega uradnega Discord kanala.

Twitter račun je naknadno tudi zapisal, da Dying Light 2 nikakor ni v razvojnem peklu in da delo lepo poteka, njihova edina napaka pa je bila, da so igro najavili prezgodaj. To je morda res, a piše se leto 2021 in od prve najave so minila tri leta, kar je že skoraj dovolj časa, da razviješ večjo iger od temeljev navzgor.

Počakajmo torej na sredo, a ne bodite preveč optimistični, saj je Techland že povedal, da ne bodo razkrili datuma izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime