Cel kup znižanj v PlayStation trgovini

Sony se je odločil malce popestriti marec in čeprav je konzola PlayStation 5 še vedno stvar legend in mitov, je v obtoku cel kup konzol PlayStation 4, ki imajo bogato knjižnico iger. In ta je včeraj psotala močno znižana, saj je v razprodajo krenilo cel kup večjih in manjših naslovov.

Za vas smo, kot vedno, pripravili krajši seznam najbolj zanimivih znižanj, saj je razprodaja preveč obsežna, da bi našteli prav vse zanimivosti. Če ste srečen lastnik PS5 potem vedite, da so igre kompatibilne za prejšnjo in sodobno generacijo konzol, v nekaterih primerih pa je razvijalec poskrbel za primerno nadgradnjo, kot je to denimo pri Crash Bandicoot 4, The Outer Worlds pa je nedavno prejel podporo za igranje pri 60 sličicah na sekundo.

Kot rečeno, iger je res preveč za posamično naštevanje, zato si lahko poln seznam ogledate na naslednji povezavi. Akcijske razprodaje bo konec 31. marca.

Ta mesec je za PlayStation igralce res udoben, saj je Sony v mesečno naročnino PlayStation Plus zapakiral 4 igre, med katerimi najdemo Remnant From the Ashes, Farpoint, Maquette in Final Fantasy 7 Remake.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime