Crusader Kings 3 je do nedelje brezplačen za igranje

Če imate radi strategije in to res tiste prave strategije, kjer je pretepanja na 3D bojišču bolj malo in je čar igranja v zahrbtnih taktikah in sklepanju krhkih zavezništev, potem ste zagotovo že slišali za strategijo Crusader Kings.

Ta serija iger je popularna zaradi svojih raznovrstnih pristopov, saj lahko do vladarja Evrope pridete po mnogih, velikokrat neobičajnih poteh, tretji del pa je vse te prvine samo še nadgradil. Gre za težko igro, ki zahteva mnogo ur učenja, a ko enkrat spoznate mehanike, boste v igri hitro izgubile desetine, če ne stotine ur.

Tretji del je včeraj prejel svojo največjo brezplačno posodobitev doslej, igralci pa so se lahko razveselili tudi novega Northern Lords DLC-ja, ki bo razveselil vse tiste, ki imajo radi Vikinge.

In zdaj lahko strategijo preizkusite brezplačno, saj je založnik Paradox Interactive na Steamu omogočil zastonjski preizkus, ki bo trajal vse do nedelje. To ni niti približno dovolj časa, da bi preizkusili vso vsebino, a je po drugi strani dovolj, da se prepričate, če vam je igra všeč. V skladu s tem je založnik znižal ceno za -20 % na 39,99 €, vsi shranjeni položaji pa se lahko prenesejo iz brezplačne inačice v polno verzijo igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime