Modifikacija za Mount and Blade 2 spremeni igro v večigralski MMO

Mount and Blade 2 je primarno enoigralska izkušnja, ki vas postavi realistični srednji vek, vaša naloga pa je, da okoli sebe zberete vrsto somišljenikov in počasi a vztrajno postanete šef okoliških vasic in gradov.

A kaj ko bi vse to lahko počeli v družbi s prijateljem? Ali pa s peščico prijateljev? Ali pa s celo množico igralcev? Ravno to omogoča novoizdana modifikacija Bannerlord Online, ki igro spremeni v pravi MMO, le da ohrani vse prvine originalne kampanje.

Gre za točno takšen večigralski del, ki so si ga igralci vedno želeli. Še vedno igrate isto enoigralsko kampanjo in opravljate enake naloge, le da to tokrat izvajate na strežniku, kjer se okoli vas potika celo do 800 igralcev. Zadeva upravičeno spomni na kakšen nov MMO, ko se v začetnih območjih gnete novopečenih igralcev in vsi se rinejo, saj želijo čimprej obrati njivo in zaslužiti kakšen dinar.

Modifikacija Bannerlord Online je še v Early Access dostopu, a igralci se že zdaj na moč zabavajo in igra ponuja res veliko zabave. V igri ni pavziranja, tako da boste s sprehajanjem na mapi lahko naleteli na kamp banditov, se spustili v bitko z njimi, mimo pa lahko pride drug igralec, ki vam lahko pomaga ali pa se pridruži napadalcem. Omogočeno je celo trgovanje med igralci in PvP bojevanje v arenah in čeprav lahko naletite na kakšnega hrošča, ni nič takega, kar se ne bi dalo kasneje popraviti.

Trenutno je za igranje na voljo samo en strežnik v Rusiji, tako da lahko pričakujete nekaj zamika, razvijalec pa namerava kmalu odpreti še enega v Evropi. Za igranje boste potrebovali nameščeno kopijo igre Mount and Blade 2, nato pa boste morali sneti zaganjalnik in v njem ustvariti račun.

Za vsa vprašanja in druženje med igralci je na voljo njihov uraden Discord kanal.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime