Disco Elysium: The Final Cut releases prihaja konec marca

Igra Disco Elysium nas je leta 2019 pošteno navdušila, saj je bil to RPG, ki je v svet tega žanra pripeljal nekaj posebnega. Njegovi dialogi niso namreč samo služili opisovanju zgodbe, ampak so bila igrina najbolj pomembna mehanika. Disco Elysium namreč ne vsebuje prav nobenega bojevanja, ampak vse postorimo skozi sprehajanje po lokacijah in izbiranju možnosti v dialogih. To se morda komu zdi dolgočasno, a igri je uspelo pričarati res unikatno izkušnjo, ki je bila pospremljena z odlično zgodbo.

Razvijalec ZA/UM o kakšnem nadaljevanju še ni govoril, a skoraj zagotovo ga bodo spočeli, saj je igra postala kultni hit. So pa že nekaj časa nazaj napovedali razširjeno edicijo originala The Final Cut, ki bo med drugim pripeljala igro tudi na konzole.

A The Final Cut bo imel vsebino tudi za vse tiste, ki ste igro že preigrali. Veterani se lahko veselite ponovnega preigravanja, saj bo igra po novem vsebovala zvočno podajanje za prav vse dialoge in to je veliko, veliko zvočnih datotek. Poleg tega nas čakajo povsem nove naloge, frišna lokacija za raziskovanje, dodatni liki, nove obleke in podpora za kontrolerje.

Dobra novica je tudi to, da bo The Final Cut bila brezplačna nadgradnja za vse lastnike originala, igra pa izide že 30. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime