Dying Light 2 vendarle prikazal nekaj napredka – igra naj bi izšla v 2021

Poljski tudi Techland se že dolgo brani, da njihova igra Dying Light 2 ni v težavah. Ta zombijada je bila namreč prvič najavljena leta 2018 in čeprav smo takrat dobili pošten igralni posnetek, so posodobitve glede igre od takrat usahnile, potem pa so se pojavila poročila, da ima studio resne težave z delavno kulturo in da je zato Dying Light 2 obtičal v razvojnem peklu.

Razvijalec je vse obtožbe zavrnil in se včeraj odločil pomiriti igralce in izdati novo posodobitev glede projekta. Igralci smo nekako pričakovali vsaj pošten igralni posnetek, ki bi pokazal igranje ene naloge, to pa bi zagotovo pomirilo vse govorice glede težav v razvoju.

A tega na žalost nismo dobili. Manj kot 3 minute dolg posnetek vsebuje samo člane ekipe, ki berejo izjave na Twitterju, nato pa stopijo pred kamere in razložijo, da je Dying Light 2 zakomplicirana igra, ki zahteva svoj čas. Samo na koncu smo končno dobili nekaj izsečkov igranja, a resno sumim, da je prikazani video vseboval samo kakšne scene, ki jih niso pokazali leta 2018.

Strahovi glede zapletov v razvoju se tako niso bistveno pomirili, razvijalec pa je v napovedniku na koncu pokazal številko 2021, kar naj bi bil datum izida? V to močno dvomimo, a morda nas Techland na koncu vendarle preseneti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime