The Outer Worlds DLC Murder on Eridanos je zdaj na voljo za igranje

Te dni je pravi čudež, da sploh kakšna stvar izide in igričarji smo že pošteno izstradani nove vsebine. Zato se toliko bolj veselimo vsake igre ali pa celo razširitve, ki vsaj poteši našo nikoli usahljivo žejo po novih naslovih.

Tokrat nam je lep posladek pripravil razvijalec Obisidan, ki je za svojo RPG igro The Outer Worlds izdal še drugi DLC. Ta nosi ime Murder Murder on Eridanos in naša avantura se bo odvila na povsem novem planetu.

DLC ima zanimiv zaplet, saj bomo tokrat morali razrešiti umor mladenke Halcyon Helen, ki je bila zvezdnica TV serije Terror on Monarch. Privlačna mladenka je bila najdena umorjena v Eridanovem Grand Colonial hotelu in nikomur ni jasno, zakaj bi si želel ugasniti življenje takšnega talenta. K sreči smo tu mi in opremljeni z novim orodjem Discrepancy Amplifier bomo poskušali priti skrivnosti do dna.

Poleg zanimive zgodbe nas čakajo tudi nova orožja in oklepi ter nove veščine, maksimalna možna stopnja pa je bila zvišana. The Outer Worlds se loti DLC-jev na malce neroden način, saj jih ne morete igrati po zaključku glavne štorije, tako da boste morali naložiti kakšen bolj zgoden shranjen položaj.

Murder on Eridanos je na voljo vsem lastnikom sezonske prepustnice, kupite pa ga lahko tudi posamično po ceni 14,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime