Assassin’s Creed Valhalla se naslednji mesec odpravlja na Irsko

Assassin’s Creed Valhalla je ena tistih iger, ki v bistvu ne potrebuje dodatne vsebine. Osnovna kampanja je namreč tako obširna, da za bolj podrobno preigravanje zlahka zapraviš tudi 100 ur in se potem že nekako naveličaš močvirnatih predelov Anglije.

A dodatna vsebina prihaja in prvi dodatek prihaja že naslednji mesec. Wrath Of The Druids nas bo odpeljal v Irsko, naša naloga pa bo, da odkrijemo skrivnostni ceh, polovimo njihove člane in preprečimo njihovo zaroto. Čakajo nas seveda nova orožja, oklepi in veliko nove pokrajine, ki kar kliče po raziskovanju. Wrath of the Druids nas bo zabaval od 29. aprila dalje.

Z novo vsebino pa se lahko igramo že zdaj. Ubisoft je namreč nedavno spočel novo obsežno posodobitev, ki doda nekaj novih stvari, kot je denimo sistem transmogrifikacije, ki naši opremi nadene nov videz. Poleg tega se je začel nov festival Ostara, ki je nekakšno velikonočno praznovanje. Naša vasica je po novem veliko bolj praznična kot običajno in Eivor se lahko udeleži raznih tekmovanj ali pa se celo poda v lov za velikonočnimi jajčki.

Wrath of the Drudis je šele prva večja razširitev za igro in veliko bolj konkretna prihaja poleti, ko bomo v Siege of Paris sodelovali v največji oblegovalni bitki doslej.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime