Square Enix najavil čudovito akcijsko igro Forspoken

Založnik Square Enix je zbral ves svoj pogum in včeraj ponosno najavil povsem novo igro Forspoken. Delanje povsem nove franšize je v teh dneh napihnjenih igričarskih proračunov zelo tvegano početje, a s sabo lahko prinese tudi veliko potencialnih nagrad.

Square naj bi v Forspoken vložil veliko in govorice pravijo, da je to eden od projektov, ki je zelo pri srcu predsedniku založnika. Žal včerajšnji napovednik ni pokazal veliko, saj polovico videa gledamo igralko Ello Balinsko iz Charlijevih angelčkov, ki govori o svoji vlogi Frey, nato pa lahko celo vidimo nekaj igralnega posnetka. Frey je očitno zelo izmuzljiva punca, saj lahko praktično leta po zraku in se bliskovito sprehaja skozi, vsaj tako je videti, odprti svet.

Na voljo bo imela tudi nekaj posebnih sposobnosti in te ji bodo prišle hudo prav, saj nas bodo na različnih lokacijah pričakali tudi neprijetni nasprotniki, med katerimi zagotovo izstopa mutantski medved, na začetku pa lahko tudi slišimo ogromnega zmaja. Zanimivo je tudi, da Frey preklinja kot mornar, tako da bo morda ta igra namenjena drugemu občinstvu kot pa bolj prijazni Final Fantasy.

Forspoken nosi čudovito grafično podobo, kar niti ni presenetljivo, saj bo igra izšla samo na PC-ju in konzoli PlayStation 5, izid pa je zaenkrat napovedan za 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime