Tale 20.000 $ vredna sestava ponuja ultimativno letalno izkušnjo

Amaterski dnevnosobni piloti so znani po temu, da v svoj hobi virtualnega letanja vložijo veliko denarja. Plavanje skozi zrak in da bi vse skupaj nadzoroval samo z navadno miško in tipkovnico? Bogoskrunstvo!

A tudi največji zapravljači bodo debelo pogledali v novo sestavo, ki jo je ustvarila NVIDIA in njihova ekipa GeForce Garage, ki so želeli ustvariti ultimativno letalno izkušnjo v igri Microsoft Flight Simulator.

Ti so namreč najprej skupaj spravili močan PC, ki ga poganjata RTX 3080 in procesor Intel i9-10900k, za prikaz slike pa so skupaj vpeli 3 LG CX 65″ televizorje, ki so eni redkih pravih gaming TV-jev, zmožni ogromne velikosti in 120 Hz prikazovanja slike. Vsi trije televizorji ponujajo skupno ločljivost 5760 x 1080, kar je ravno prav, da zaobjamejo skoraj celoten krog gledanja. Edina stvar, ki bi bila še boljša, je igranje v VR pogledu, a seveda to potem ne bi izpadlo tako kul za kamere.

Pri celotni sestavi je najbolj impresiven sedež, ki v sebi vsebuje možnost povratnih sunkov, kar vam da ob pristajanju ali pa vzletavanju dodaten občutek realizma. Poleg tega vsebuje sedalo možnost naklona za 10 stopinj, kar je ravno prav, da imate ob zavojih letala občutek nagibanja, brez da bi vam postalo slabo.

Zadeva je videti hudo zabavno, a ni ravno poceni. Ekipa je za sestavo zapravila okoli 20.000 $ ter 12 delavnih ur, kar je že dovolj denarja, da lahko počasi začneš razmišljati o nakupu pravega letala.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime