Temačna avantura The Fall je trenutno povsem brezplačna za prevzem

Trgovina Epic Games se je odločila malce upočasniti podeljevanje večjih AAA naslovov in se bolj osredotočiti na zanimive indie ponudbe, ki so hkrati nekoliko cenejše. Za ta teden so se odločili pokloniti zanimivo in temačno znanstveno fantastično avanturo The Fall, ki jo gradimo iz strani gledanega pogleda.

The Fall nosi zanimiv zaplet, saj nadzorujemo robota ARIDA, ta pa v sebi skriva človeško bitje, ki pa je padlo v nezavest. Naša naloga je, da svoj dragoceni tovor zaščitimo pred sovražnimi bitji, za to pa nam bo hudo prav prišel naš vgrajeni laser. A ne bo vse v bojevanju, saj The Fall veliko vloži v grajenje otipljive atmosfere, da se res počutimo povsem zapuščeni. Čaka nas tudi kar nekaj ugank, celotna igra pa je zavita v slastno retro podobo.

The Fall lahko brezplačno prevzamemo na naslednji povezavi vse do 25. marca, nato pa se bo ponudba spet zamenjala in brezplačna bo postala še ena indie igra Creature in the Well.

Mimogrede, The Fall je dobil tudi nadaljevanje in če vam bo zgodba prevenca dovolj zanimiva, potem si lahko nadaljevanje The Fall Part 2: Unbound kupite na Steamu za 13,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime