Kako bi bil videti GTA v resničnem življenju?

Leta 2015 je bil zadnji del franšize Grand Theft Auto, GTA 5, star šele dve leti in igralci so takrat že začeli sanjariti o naslednjem delu. Če bi jim kdo takrat povedal, da bo GTA 5 še vedno enako popularen 6 let kasneje in da o nadaljevanju še vedno ni ne duha, ne sluha, takšnemu preproku verjetno ne bi verjeli.

Filmarska ekipa Corridor Digital se je takrat odločila malce podražiti igralce in izdali so dobre tri minute star video, ki je kazal, kako bi znal GTA 6 videti v prihodnosti. Snemanje akcije so opravili v Los Angelesu in v posnetek igranja vpeljali nekaj posebnih učinkov. Končni rezultat je za ekipo amaterjev presneto impresiven. Še posebej je zanimivo videti gladke prehode med sprehajanjem glavnega lika in njegovo vožnjo avtomobila.

Razvojna ekipa je nato izdala še en posnetek, ki pokaže vso magijo snemanje izza kulis. Kot lahko vidite so za video uporabili kar nekaj zvokov iz igre, za snemanje pa so tudi uporabili nekaj zvijač.

Kdaj pa bomo dobili pravega GTA naslednika? O njem se ne ve še nič. Rockstar trenutno pripravlja predelavo za novo generacijo konzol, ki naj bi bila kar obsežna, GTA 6 pa je zagotovo v razvoju, a si bodo zanj vzeli ves potreben čas.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime