Ace Ventura 3 uradno v razvoju

Obstajajo trije filmi, ki me bodo vedno nasmejali, pa naj mine še toliko let in zanimivo je, da v vseh treh nastopa igralec Jim Carrey. Ti filmi so originalni Butec in butec ter filma Ace Ventura. Zavedam se, da nekateri ob divjih zamahovanjih in spakovanjih Carreyja samo zavijajo z očmi, a sam si ne morem pomagati, saj je humor tako trapast, nedolžen in smešen, da se preprosto moram smejati.

Ace Venturo smo prvič spoznali leta 1994, ko je izšel s podnaslovom Pet Detective, samo leto kasneje pa smo dobili še film Ace Ventura: When Nature Calls. Tu se franšiza sicer ni zaključila, saj smo dobili animirano serijo ter nato celo “reboot” z mlajšo Venturo, a nič od tega ni res razveselilo oboževalcev franšize.

V nedavnem intervjuju pa je produkcijska hiša Morgan Creek, ki je spočela prva dva Ace Ventura filma, razodela plane o nastajajočem tretjem delu. Povedali so, da je več kot očitno, da oboževalci zahtevajo tretji del in da jim tudi nameravajo ustreči. Nov film bo izšel za pretočno platformo Amazon Prime, scenarij pa bodo spisali pisci animiranega filma Sonic the Hedgehog.

Seveda je tu glavno vprašanje, če se bo v vlogo vrnil Jim Carrey, saj brez njega film preprosto ne obstaja. Morgan Creek več ni želel povedati, a dobra novica je, da sta pisca Pat Casey in Josh Miller sodelovala z Jimom pri filmu Sonic, kjer je igralec superiorno odigral vlogo Dr. Robotnika. Carrey se bo aprila 2022 vrnil v nadaljevanje Sonic the Hedgehog 2 in morda sta ga pisca zvabila tudi v delanje novega Ace Ventura filma, ki ga bo režiral Jeff Flower – režiser Pet Detectiva.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime