Final Fantasy 7 Remake – primerjava med PS4 in PS5 verzijama

Založnik Square Enix trenutno pridno dela na nadgradnji svoje igre Final Fantasy 7 Remake, ki bo na konzoli PlayStation 5 nosila ime Final Fantasy 7 Remake Intergrade. Nova verzija ne bo samo prinesla hitrejšega nalaganja stopenj in višje ločljivosti, ampak tudi kar nekaj drugih dodatnih posladkov.

Sony in Square Enix sta pred kratkim izdala nov video, ki postavi PlayStation 4 in 5 verziji na razdeljen zaslon in igralci lahko prvič podrobno vidimo, kje vse nas bodo pričakale razlike. Sicer te niso res kaj neverjetnega, a razlike vseeno so. PlayStation 5 bo v igro vnesel boljše svetlobne učinke, meglo, izboljšane teksture ter tudi fotografski način.

Igra bo lahko tekla v 4K ločljivosti, a če si bomo želeli 60 sličic na sekundo, bomo morali preklopiti v Optimization grafični način. Dodana bo še nova “Classic” težavnost, ne smemo pa pozabiti tudi posebne štorijalne epizode Yuffie, ki bo na voljo samo na konzoli PlayStation 5.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade prihaja na PlayStation 5 konzole 10. junija. Nadgradnja bo brezplačna za vse lastnike originalne kopije igre, a le za tiste, ki so igro kupili in je niso pridobili preko PlayStation Plus ponudbe. Yuffie DLC bo po drugi strani plačljiv tudi če si že lastite originalno igro.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime