Modderji delajo na pošteni razširitvi za igro Zelda: Breath of the Wild

Igra The Legend of Zelda: Breath of the Wild je bil eden zadnjih večjih naslovov, ki so prispeli tudi za konzolo WiiU. To je močno razveselilo PC igralce, saj je takrat svoj zagon začel dobivati popularni emulator Cemu, ki omogoča igranje WiiU iger tudi na računalniku, če le imate dovolj dobro strojno opremo.

Emulator je v vseh letih celo tako napredoval, da so se zanj začele pojavljati manjše modifikacije, kot je denimo igranje iz prvoosebnega pogleda pri 60 sličicah na sekundo. Zdaj se je ena skupina navdušencev odločila, da je čas za eno večjo razširitev, ki bi ponudila ure zabave pri preigravanju stare in povsem nove vsebine.

Tako je nastala oz. nastaja modifikacija z imenom Second Wind. Gre za ljubiteljski projekt, ki pa bo v Breath of the Wild vnesel novo življenje. Ustvarjalci namreč ne nameravajo samo ustvariti novih temnic, ampak bodo predelali tudi stare lokacije, vpeljati nove sovražnike, 15 novih stranskih nalog, nov pretepaški slog, v katerem bodo zapele pesti ter nove recepte in živali.

Second Wind tako namerava ponuditi vsebino za povsem nove igralce in tudi za tiste, ki so se že naveličali preigravanja enega in istega. Tako bo v bistvu verzija za PC postala superiorna tisti za Nintendo Switch, kar je bila v bistvu že prej, saj prenosna konzola igre ni bila zmožna poganjati pri 60 sličicah na sekundo.

Projekt je nekje 60 % dokončan, tako da nas čaka še nekaj čakanja, ustvarjalci pa nameravajo enkrat spočeti tudi različico za Nintendo Switch. Več informacij najdete na uradni strani projekta ter v njihovem Discordu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime