Na splet je ušel uro dolg posnetek igranja Rainbow Six Parasite

Igralci že dolgo z zanimanjem spremljajo razvoj igre Rainbow Six Parasite. Gre za nekakšen odvrtek popularnega Rainbow Six Siega (mimogrede, sprejemamo prijave na turnir!), kjer se ne bo šlo več za streljanje med sabo, ampak si bodo morali igralci pomagati premagati zlobno nezemeljsko silo, ki je zavzela naš ljubi planet.

Čeprav je bila igra najavljena že kar nekaj časa nazaj, kakšnega igralnega posnetka še vedno nismo dobili. Parasite je zdaj stopil v alfa testiranje in dostop do igranja je bil ponujen tudi nekaterim igralcem. Eden od njih se je odločil ignorirati NDA pogodbo in tako je na splet poslal uro dolg igralni posnetek, ki končno pokaže kako bo igranje videti. Video je na voljo samo na Facebooku, saj Ubisoft besno posnetek briše povsod drugje in tudi Facebook ga bo najbrž kmalu pobrisal.

Posnetek je bil več kot očitno vzet iz uvajalnega dela, a skozi video lahko vidimo kar nekaj zanimivosti. Na voljo bo kar nekaj znanih operatorjev iz Siega, vsak od njih pa bo imel svoje posebne sposobnosti, kot je denimo postavljanje samostoječe strojnice ali pa zaznavanje gibanja v neprijateljski okolici.

Poudarek je na sodelovalnem igranju in igralci se bodo morali prebijati skozi območja, ki jih naseljujejo nezemeljska gnezda, ta pa iz sebe pljuvajo grozljiva bitja z imenom Archaeans. Ti se sprehajajo po stopnjah in če nas zagledajo, potem sprožijo alarm in kmalu imamo za petami celo hordo vesoljcev. Zato je najbolj sovražnika napasti iz zasede in se ga odkrižati potihem, to pa nam bo nato dalo tudi priložnost, da izpolnimo zadane naloge, kot je denimo nabiranje informacij. Ko dokončamo eno stopnjo, se preselimo v “varno sobo”, nalik tistim iz iger Left 4 Dead, nato pa nas čaka težka odločitev: ali naj nadaljujemo na naslednjo stopnjo, ki je vsakič težja in prinaša bolj bogate nagrade ali pa smo zadovoljni z nabranim in zaključimo misijo.

Zadeva je vsekakor zanimiva, a do izida bo preteklo še nekaj vode. Parasite bi moral sicer iziti že lani, a založnik Ubisoft je nato prestavil izid na april 2021, ta pa je bil znova zamaknjen na neznani datum, a Ubisoft pravi, da lahko igro pričakujemo pred septembrom 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime