Twitch streamer postal talec svojega prenosa v živo, hkrati pa je podrl rekord v naročnikih

Streamer Ludwig se je prejšnjo nedeljo spomnil zanimivega izziva: kaj če bi začel prenos v živo in ta bi se za vsakega novega naročnika ali za donacijo v vrednosti 5 dolarjev podaljšal za dodatnih 10 sekund?

Izziv je bil vsekakor zanimiv in med Twitch skupnostjo se takšen podvig imenuje Subathon. Ludwig je v pogovoru s še enim streamerjem Cr1TiKaLom temu zaupal, da pričakuje trajanje prenosa, ki bi se nekje zaključilo po 24 urah. A Ludwig se je pošteno uštel, saj se ni zavedal kako dolgčas je trenutno vsem gledalcem.

Ti so se začeli pridno naročevati na njegov kanal, ure prenosa pa so se samo še višale. Minil je že en teden, Ludwig pa se vsak dan zbudi samo še z višjim številom ur, ki jih mora še predelati. Med časom pisanja ga gleda okoli 46k gledalcev, pred kamero pa mora preživeti še 58 ur. In izgovorov za zapuščanje objektiva kamere ni, saj mora Ludwig pred njo delati prav vse, kot je spanje, gledanje filmov, kuhanje in celo tuširanje. Streamer je sicer povedal, da se približuje izlet z njegovo punco in morda bo moral kamero vzeti s sabo.

Stavimo pa, da mu njegova izvoljenka ne bo preveč zamerila. Ludwig je namreč v tem kratkem času zaslužil okoli 350.000 dolarjev, poleg tega pa se je po številu naročnikov povzpel na sam vrh in prehitel zvezdnike kot so Tfue, Ninja in Shrouda. 25-letnik ima zdaj preko 100k naročnikov in več kot 2 milijona sledilcev, tako da je v samo enem tednu postal novo glavno ime Twitcha.

Seveda vprašanje ostaja, koliko časa bo še lahko zdržal ta tempo. Nihče mu ne drži pištole na čelu in kamero lahko ugasne kadarkoli, a s tem bi prekršil pravila, kar bi ga zagotovo stalo ogromnega števila naročnikov. A nekje je meja in očitno bo prav Ludwig pokazal zmogljivosti človeške potrpežljivosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime