Mila Kunis je v novem filmu Four Good Days popolnoma neprepoznavna

Igralke Mile Kunis smo navajeni predvsem iz raznih romantičnih komedij, kjer vedno igra kakšno luštno punco, ki je predmet poželenja nekega nesrečneža, ki navadno nima sreče z dekleti. A film Forgetting Sarah Marshall je danes star 13 let in Mila je dopolnila že svoje 37 leto.

Tako je napočil čas za bolj resne vloge in film Four Good Days je zelo temačen naslov. Gre za resnično zgodbo, ki govori o boju ženske Molly, ki se nikakor ne more znebiti svoje odvisnosti od heroina. Za sabo ima že kar 15 neuspelih poskusov pobega, a njena mama Deb, ki jo v filmu igra Glenn Close, nad njo ne namerava obupati.

Tako nas čaka žalostna zgodba, ki poskuša gledalcu predstaviti vse nevarnosti trdih drog in kako daleč gre lahko ljubezen matere do svoje hčerke.

Kot rečeno, film je posnet po resnični zgodbi, a tokrat je bil ta prvič predstavljen javnosti v obliki članka in ne v kakšni knjigi. Spletna stran Washington Post je namreč leta 2016 spisala odličen članek “How’s Amanda”, ki sledi avanturam ženske Amande Wendler, ki se v borbi z odvisnostjo preseli k svoji materi in očimu.

Four Good Days bo najprej izšel v ameriških kinih 30. aprila, 21. maja pa bo prispel tudi na pretočne servise.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime