Samsung odpovedal letošnji Galaxy Note 21, saj preprosto nimajo delov

Samsung vsako leto izda novo linijo telefonov, ki jih je razdeli na Galaxy S serijo ter nove Note telefone. Lani so stranke lahko veselile Galaxy S21 telefonov, ki so s sabo prinesli 5G tehnologijo, dobili pa smo tudi nove Galaxy Note 20 telefone, ki se ločijo od drugih telefonov po svoji velikosti in svojem pisalu S-Pen. Mimogrede, za Note 20 sem spočel tudi recenzijo, ki si jo lahko preberete na Telekomovi strani.

Samsung bo tudi letos posodobil svojo linijo izdelkov, le da bo en izdelek manjkal. Na zadnjem sestanku delničarjev je Samsungov direktor z zabavnim imenom DJ Koh najavil, da v 2021 ne bomo dobili Galaxy Nota 21. Razlog je pomanjkanje čipov, ki te dni udriha po celi IT industriji. Proizvodnja Nota 21 bi bila zaradi pomanjkanja delov zelo otežena, Samsung pa bi hkrati tekmoval s svojimi drugimi izdelki iz Galaxy S linije. Ni skrivnost, da so S telefoni njihov največji priliv zaslužka, tako da so bili postavljeni pred težko odločitev, ki je na koncu izločila nove Note telefone.

DJ Koh je potrdil, da to ne pomeni, da je Note linija za vedno izključena, saj so jo samo prestavili na 2022. A po drugi strani je Samsung letos k Galaxy S21 Ultra telefonom priložil tudi S Pen pisalo in tako še bolj zabrisal mejo med tema dvema izdelkoma, ki sta si čedalje bolj podobna in sumimo, da se bosta enkrat tudi združila v samo en večji telefon.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime