Streamer se razide s punco – ta ga nato obišče na domu in stoji zraven kamere kot nasmejan psihopat

FlightReacts je eden večjih streamerjev na YouTubu, saj njegov kanal drži skoraj 5 milijonov naročnikov, njegova vsebina pa je v glavnem sestavljena iz šokantnih reakcij na določene posnetek, ki so njegovim gledalcem hudo zanimivi.

Streamer pa dela tudi druge stvari, saj rad igra igre in še posebej rad odigra kakšno rundo NBA 2K21. Fant se je zapletel v vezo s še eno streamerko Andreo ‘Dreyahh’ Gonzalez, s katero sta večkrat odigrala kakšen Fortnite Dui, Andrea pa ima tudi sama na Twitchu več kot 60k sledilcev.

Par je imel precej burno vezo, FlightReactsu pa je bilo 19. marca končno dovolj in z Andreo se je razšel ter na Twitterju zapisal da je samski. Mislil je, da je s tem konec, a njegova bivša je bila drugačnega mnenja in ko je še isti dan na njegova vrata, se streamer ni zavedal, da bo za par ur postal praktično talec.

Andrea je sredi njegova prenosa v živo zahtevala, da izbriše Twitter objavo in prekine stream. FlightReacts je najprej odklonil njene zahteve in tako imamo pred sabo izjemno neroden 10 minutni video, kjer se Andrea smeje kot nek psihopat in ne želi zapustiti njegovega stanovanja. Prenos je bil nato prekinjen in takrat se je začelo dretje.

FlightReacts je nato izdal še en video, v katerem je pojasnil dogodke po ugasnjeni kameri. Njegova bivša punca se je takoj začela dreti na ves glas, razmetavati njegove stvari, nato pa mu je vzela telefon in se zaklenila v njegovo kopalnico. Sosedje so nato poklicali policijo, a FlightReacts ni želel proti njej sprožiti kazenskega postopka. Tako je potrpežljivo čakal, da se je punca le naveličala razbijanja in je končno zapustila njegovo stanovanje.

Dreyahh je kasneje na Twitterju zapisala, da jo je streamer enkrat tudi fizično napadel, a je nato svojo izjavo pobrisala.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime