Watch Dogs Legion bo ta vikend brezplačen za igranje

Če ste morda eden tistih ljudi, ki se še vedno ne morejo odločiti, ali bi si privoščili zadnje poglavje serije Watch Dogs ali pa bi zadevo preprosto preskočili, potem imamo za vas dobre novice. Založnik Ubiosoft se je namreč odločil, da bo igra med 25. in 28. marcem popolnoma brezplačna za igranje.

Igralci se boste lahko zabavali v enoigralski kampanji ter povabili prijatelje v nedavno izdani večigralski način. Watch Dogs Legion je malce posebna igra, saj tokrat ne igramo samo enega junaka, ampak lahko izbiramo med celo hordo likov, vsak od njih pa ima svoje posebne sposobnosti. Predstavljajte si GTA 5, le da tokrat lahko prevzamete vlogo praktično vsakega mimo sprehajajočega, temu pa lahko nato nadeneta različne preobleke in ga uporabite za opravljanje različnih misij.

Watch Dogs Legion nas ob izidu ni ravno navdušil, saj njegova igralna formula ni bila dovolj izpopolnjena. Roko na srce je en vikend igranja ravno dovolj, da izkusite praktično vso zanimivo vsebino, preden bi začeli obžalovati svoj nakup. A večigralstvo doda novo zabavo, tako da se igranje več kot izplača.

Igra bo med tem časom tudi močno znižana – trenutno je njena cena padla na 29,99 €. Za brezplačno igranje zaženite zaganjalnik Uplay ter samo sledite navodilom znotraj programa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime