15 let stari Serious Sam 2 je nenadoma dobil ogromno posodobitev

Franšiza Serious Sam te dni praznuje svoje 20 leto obstoja. Hrvaški razvijalec Croteam je leta 2001 izdal Serious Sam: The First Encounter ter kasneje še Serious Sam: The Second Encounter, takrat nekje pa je Serious Sam začel izgubljati na svoji popularnosti. Drugi del je igričarje močno razdelil, saj je nosil barvito in skoraj risankasto podobo, ki nekako ni ustrezala krvavim pokolom vesoljcev, ki smo jih bili vajeni iz teh iger. Serious Sam 3 je bil nato bolj realističen in tudi skoraj popoln polom, štirica pa je izšla samo nekaj mesecev nazaj in priznati vam moram, da mi je bila tako zanič, da se mi niti ni dalo ustvarjati recenzije.

Croteam se je zdaj odločil za bizarno potezo in praznovanje dvajsetletnice je obeležil z novo posodobitvijo 2.90 za 15 let stari Serious Sam 2. Ta v igro vpelje kup popravkov ter tudi povsem nove igralne elemente. Dodani sta bili dve novi orožji BeamGun in metalec plamenov, Sam pa lahko zdaj v vsaki roki vihti eno orožje ter šprinta po stopnjah. Predelan je bil tudi uporabniški vmesnik, ki je zdaj bolje prilagojen za višje ločljivosti.

Vse skupaj je dovolj, da se vam morda zdaj splača zopet vrniti v svet Serious Sama in si zopet ogledati drugi del pa četudi ste tega morda že enkrat preigrali. Croteam je za vse svoje igre tudi znižal cene in Serious Sama 2 si lahko trenutno na Steamu kupite za smešno nizkih 1,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime