Netflixova serija Monster: The Jeffrey Dahmer Story se bo dotaknila enega najhujših serijskih morilcev

Pretočni servis Netflix zelo rad dela vsebino, ki temelji na serijskih morilcih. V njihovih katalogih lahko najdete kar nekaj zanimivih izdelkov, ki se dotaknejo nekaj najbolj nagnusnih zločincev ameriške zgodovine. Tu velja denimo izpostaviti odlični Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes, kocine pa vam bo pokonci postavljal tudi Night Stalker.

Netflix zdaj dela na novi seriji Monster: The Jeffrey Dahmer Story, ki bo opisala življenje enega najhujših serijskih morilcev, ki je v začetku devetdesetih teroriziral ameriško javnost. Dahmer je bil prava pošast, saj je napadal mlade moške in fante, te pa ni samo ubil, ampak je na njih izvajal tudi nekrofilijo ter kanibalizem.

V glavni vlogi bo zaigral Evan Peters, ki se ga spomnimo iz serije American Horror Story, serija pa naj bi tudi nazorno prikazala nesposobnost takratne policije, saj je bil Dahmer večkrat na robu ujetja, a se je nato vedno izmuznil. Končno je bil ujet leta 1991, ko je delno vklenil eno žrtev, naslonil svoje uho na njegova prsa in mu povedal, da mu bo pojedel srce. Mladeniču je uspelo pobegniti in priklicati policijo, ki ga je nato tudi končno umaknila iz ulic.

Dahmer je bil obsojen na doživljenjsko zaporno kazen, a dolgo ni bil za rešetkami, saj ga je leta 1994 do smrti pretepel eden od zapornikov.

Kdaj točno bo Monster: The Jeffrey Dahmer Story izšel še ni znano, a to naj bi se zgodilo enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime