Rocket League prihaja na telefone

Veteranski igralci Rocket Leaguea ste zagotovo že kdaj pomislili, da bi bilo zelo zabavno če bi igro lahko vzeli s sabo in odigrali kakšno rundo avtomobilskega nogometa med vožnjo s trolo ali vlakom. No, to ste v bistvu lahko počeli že zdaj na konzoli Nintendo Switch, a te nima prav vsak. Po drugi strani pa imamo telefone prav vsi in ravno te igralce se je odločil razveseliti razvijalec Psyonix, ki je včeraj napovedal igro Rocket League Sideswipe.

Ta ne bo popolna predelava PC in konzolne verzije, saj bo igra po obsegu veliko manjša in bo prilagojena kontrolam na dotik. Igranje bomo zdaj spremljali iz strani gledanega pogleda, večigralske bitke pa bomo spremljali v 1v1 ali 2v2 obračunih. Kakor lahko vidite v napovedniku, bodo vrata za zadetek postavljena nekoliko višje, odigrali pa bomo lahko tudi kakšno partijo košarke.

Rocket League Sideswipe bo po obsegu precej manjša igra in razvijalec želi igralcem pričarati igralno izkušnjo, ki bo za vsako rundo zahtevala samo kakšni dve minuti. To je dobra novica, če igramo kje na poti, kjer nas lahko hitro kdo preseneti in moramo pospraviti telefon v žep.

Psyonix še nima trdno zakoličenega datuma izida, vemo samo, da bo igra izšla enkrat v 2021. Razvijalec bo pred tem ponudil več alfa in beta dostopov, ki jih bomo lahko poganjali na iOS in Android sistemih, igra pa bo ob izidu za igranje povsem brezplačna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime