Back for Blood je v novem napovedniku videti kot pravi naslednik Left 4 Dead iger

Že kar 12 let mineva odkar nam je razvijalec Valve dostavil zombijaško pobijalščino Left 4 Dead 2 in oboževalci vse od takrat že hrepenijo po nadaljevanju. O tem je sicer bilo nekaj govoric, a se iz vseh čenč na koncu ni izcimilo nič.

K sreči je tu razvijalec Turtle Rock, ki je že nekaj časa nazaj najavil delo na igri Back 4 Blood, ki bi jo zlahka označili za Left 4 Dead 3. Nosi namreč toliko podobnosti, da je takoj jasno, od kje igra črpa svoj navdih, razvijalci pa so igralno formulo popestrili z dodatnimi prijemi.

V Back for Blood se boste podali v boj proti zombijaškemu napadu v družbi s še tremi prijatelji in preživeli boste lahko samo tako, da boste med sabo pridno sodelovali. Na voljo bo več različnih orožij, ki jih boste lahko prožili od daleč in od blizu, igra pa bo verna svojemu naslovu, saj bo kri špricala prav vsepovsod in bo sčasoma tudi oškropila roke vašega lika.

Vsake toliko boste naleteli tudi na prav psoebne nasprotnike, kot je denimo titanski Oger, ki ga ne bo tako enostavno poraziti. Poleg tega bo igra nosila neke “rouge-lite” elemente, saj boste lahko opremljali razne karte, ki bodo vaši ekipi izboljšale nekatere sposobnosti, to pa bo prišlo hudo prav v boju z režiserjem, ki ga bo vodila umetna pamet in bo imel na voljo svojo vrsto korupcijskih kart, ki bodo ojačale naše nasprotnike.

Igralni posnetek je bil vzet iz alfa verzije in igra bi morala iziti junija letos, a je bila nato prestavljena na 12. oktober. Turtle Rock pred izidom obljublja tudi dostop do odprte bete, a glede tega datuma se zaenkrat ne ve še ničesar.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime