Crash Bandicoot 4 skrekan v samo enem dnevu, kar pomeni, da imajo pirati boljšo igro kot lastniki originala

Založnik Activision je vendarle poslal avanturo simpatičnega lisjaka Crasha tudi na PC. Crash Bandicoot 4: It’s About Time je tako prispel na računalnike, a igralci so razočarano ugotovili, da je predelava s sabo prinesla tudi nadležno DRM zaščito.

Igra ne vsebuje zloglasne Denuvo zaščite, vendar pa se je Activision vseeno odločil zagreniti življenje svojim strankam. Kljub temu, da je igra povsem enoigralska morate vseeno biti neprestano povezani na internet, saj drugače enostavno ne morete zagnati igre. Naslov tudi neprestano pregleduje vašo povezavo na Battle.net strežnike in če to slučajno izgubite, boste vrnjeni nazaj v začetni menu.

Activision je vse to naredil seveda zato, da bi preprečil piratiziranje in če morajo zaradi tega trpeti legitimne stranke, ki bi radi igro odigrale tudi kje, kjer ni interneta, potem bodo pač morale pretrpeti takšen udarec. Vendar pa se jim namera ni posrečila, saj so pirati igro zlomili že v enem dnevu in igra se je hitro razširila po vseh torrent sledilnikih.

Kar v praksi pomeni, da imajo pirati trenutno boljšo kopijo igre, ki ne potrebuje internetne povezave in tako deluje povsod. Zanimivo bo videti, če se bo založnik premislil in vgradil uradni “Offline” način, a nekako v to ni pametno vlagati preveč upanja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime